Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 כוסות מים פושרים.
כף שמרים יבשים
2 כפות סולת
5 כוסות קמח רגיל.
כף סוכר.
חצי כף מלח.

להכין לפי הסדר הכתוב:
2 כוסות מים בקערה וכף שמרים לערבב ולהניח לתסיסה 10 דקות.
להוסיף 2 כפות סולת ולערבב.
להוסיף קמח סוכר ומלח וללוש ביד ולהוסיף תוך כדי לישה 2 כוסות המים הנותרים עד שאין גושים ועד שנהיית בלילה נוזלית.
להניח להתפחה שעה.
במחבת קרה יוצקים במצקת מהבלילה(חשוב לא ללוש או לערבב לאחר התפחה) ויוצקים למחבת חשוב על כל המחבת.
ולחכות עד שנוצרים בועות מוציאים למגש.
הופכים את המחבת מתחת לברז המים יוצקים במחבת שוב כשהמחבת קרה ומניחים שוב על האש ושוב עד שמסיימים.

לחוח_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

173 מתכונים