Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים למלית
4 תפו"א מבושלות ומרוסקות לפירה
1 בצל קצוץ
1 פלפל גמבה קצוץ
100 גרם גבינה עזים
28% של פרומעז של תנובה
2 כפיות פירורי לחם
2 כפיות אבקת בצל
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פטרוזיליה יבשה

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ומכבים את הגז

2)מוסיפים את התבלינים ואת הגבינה
ומערבבים היטב,מכניסים לקירור ל20 דק

3) את התפו"א מרוסקות וחמות מוסיפים 1 כף בצל יבש וקצת מלח ובכף היד שמים קצת פירה ובמרכז קצת מלית וסוגרים ועושים צורה מה שרוצים

4) מגלגלים בקמח לאחר מכן בביצה ובסוף בפירורי לחם מוזהבים , מטגנים בשמן עמוק ונהנים

לביבות תפוחי אדמה במילוי גבינת עזים,גמבה ובצל
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים