Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 כוס אפונה יבשה ומבושל 
2 בטטות בינוניות מבושלות ומרוסקות
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנטנות
1/2 גמבה חתוך לקוביות קטנטנות
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כף שום כתוש
1 כף אבקת בצל
1/2כפית אגוז מוסקט
1 כפית פלפל שחור גרוס 
1 כף דבש
7 כפות פירורי לחם
1 ביצה

לטיגון:
קמח,פירורי לחם מוזהבים מעורב עם שומשום, 

אופן ההכנה
במחבת
1) מטגנים את הבצל יחד עם הגמבה עד להזהבה 

2) מערבבים את האפונה עם הבטטה ומוסיפים את הבצל והגמבה, מוסיפים את שאר הדברים,
מערבבים עד לאיחוד
יוצרים כדורים ועושים צורה של גלגל אבל כל צורה אפשרי
3) מכניסים למקפיא לחצי שעה 
4) מגלגלים בקמח 
טובלים בביצה
ומגלגלים בפירורי לחם מעורב עם שומשום,
מטגנים בשמן עמוק 
מצד לצד עד להזהבה
ואם לא רוצים מטוגן 
אפשר לאפות בתנור שחומם מראש 
ל180 מעלות כ20 דק

בהצלחה
Jacqueline fadelon

לביבות אפונה יבשה ובטטה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים