Share with:


צמחוני

אופן הכנה

כ-3 קישואים בינוניים – מגררים קליפה – מגררים גס בצל גדול – מגררים גס 2-3 פרסה קצוצה מבושלת *סוחטים היטב –קישואים, בצל, ופרסה, שמים בקערה, מוסיפים:
תפוח אדמה – מבושל – מגורר דק 2 ביצים 1/2 כוס שיבולת שועל (קוואקר) מלח, פלפל שחור 2 כפיות מרק פיטריות (אני משתמשת עם קנור) כף קמח חומוס כפית מרק עוף – פרווה כפית סוכר – לנטרול הטעמים – מוסיף המון (לא מתוק בכללי) מעט פירורי לחם 1/3 כפית אבקת סודה לשתיה/אבקת אפייה
*מערבבים, אפשר לטגן ככה עם מעט כיסוי של קמח חומוס או שטובלים בפירורי לחם עם שומשום, צרים צורה, מטגנים ונהנים….(אני מוסיפה חתיכת גזר לשמן שבמחבת ולכל טיגון, סופח את השמן )

לביבות פרסה שתאמצו בטוח…לביבות פרסה מושלמות ללא בשר של גילוש_מתכון של גילה כהן-אבני
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים