Share with:


בשרי

אופן הכנה

4 בצלים גדולים
1 ‏ ‏כרוב גדול ‏או שתיים קטנים
1/2 ‏קילו בשר טחון ‏חצי כוס אורז חצי כוס
1 ביצה
‏צרור פטרוזיליה צרור כוסברה קופסא אחת של רסק עגבניות בצל אחד גדול. קצוץ כפית שמן תבלינים כפית פלפל שחור כפית מלח כפית כמון כפית פפריקה ‏מתוקה ‏כפית אבקת עוף

הכנה\
‏לשטוף את הכרוב ‏עם סכין חדה חותכים באמצע הכרוב ‏את הראש שיהיה יותר קל לפתוח את העלים לוקחים סיר גדול ממלאים מים עד גובה הסיר ברגע שהמים רותחים מכניסים את הכרוב מחקים שיהיה רך פותחים את העלים מוצאים מניחים בצד להתקרר! את הבצל ‏מקלפים וחותכים באמצע מכניסים למים רותחים ‏מחקים שיהיה רך מוצאים מנחים בצד‏ בינתיים ‏מכינים את שלב המילוי ‏בקערה גדולה שמים את הבשר את האורז ‏את הביצה ‏את הבצל מגרדים בפומפייה גסה וסוחטים ‏את הנוזלים ומוסיפים לבשר קוצצים את הפטרוזיליה את הכוסברה מוסיפים לעיסה
מוסיפים את התבלינים ‏
כפית שמן
‏כפית רסק עגבניות ‏
מערבבים טוב ‏שבתערובות ‏תהיה עסיסית ‏שלב שלישי ‏לוקחים ‏עלה ‏של כרוב ‏מסירים את החלק ‏העבה ‏של הגבעול ‏ ‏מניחים על צלחת את העלה ‏שמים באמצע ‏כפית של מלוי ומגלגלים סוגרים ומניחים בסיר עד שגומרים ‏למלות ‏את כל העלים של הכרוב ‏ ‏ומתחילים למלות את הבצל ממלאים מים חמים עד גובה הכרוב והבצל ‏ברגע שהמים רותחים מוסיפים רסק עגבניות תבלינים הוסיפי מה שרוצים

מבשלים על אש נמוכה 45 דקות

כרוב ‏ובצל ממולא עם בשר ואורז
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים