Share with:


בשרי

אופן הכנה

תוספות למנה עיקרית
10 ביצלים גדולים . ‏ארבע שני שום ‏.
1/2 ‏קילו בשר טחון ‏. כוס אורז ‏
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
קופסא אחת של רסק עגבניות
כפית שמן
בצל אחד למלית

תבלינים
כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית כמון
כפית פפריקה ‏מתוקה ‏
כפית אבקת עוף ‏
כפית כורכום

אופן ההכנה!!
‏‏ את הבצל ‏מקלפים וחותכים באמצע לא עד הסוף מכניסים לסיר גדול מוספים מים עד גובה הבצל מרתיחים 10 דקות שיהיה רך מוצאים מנחים בצד‏ להתקרר,
בינתיים ‏מכינים את שלב המילוי ‏בקערה גדולה שמים את הבשר את האורז השום כתוש,את הבצל מגרדים בפומפייה גסה וסוחטים ‏את הנוזלים ומוסיפים לבשר קוצצים את הפטרוזיליה את הכוסברה מוסיפים לעיסה מוסיפים את התבלינים ‏כפית שמן
‏כפית רסק עגבניות ‏מערבבים טוב ‏שבתערובות ‏תהיה עסיסית ‏שלב שלישי ‏‏ ‏ למלות את הבצל, ‏ ‏מסדרים בסיר ‏ ‏מכסים במים חמים עד גובה הבצל ‏,ברגע שהמים רותחים מוסיפים רסק עגבניות, תבלינים, או לפי הטעם ,מבשלים על אש נמוכה, 45 דקות

בתיאבון
סיגילת ימין

בצלים ממולאים בשר ‏ואורז_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים