Share with:


פרווה

אופן הכנה

מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה

מצרכים: נמדד בכוס 200 מ״ל

קילו קמח
7 כפיות סוכר
כפית מלח
2 כפיות חוויג' לאפייה
כף הריונית שמרים יבשים
3/4 כוס שמן
2 כוסות מים

אופן ההכנה :

לשים הכל יחד לבצק אחיד.
מתפיחים מכוסה כשעתיים, עד הכפלת נפח.
קורצים כדורי בצק נותנים להם לנוח רבע שעה.
יוצרים את העיגול מהדקים ומורחים בביצה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות,
כחצי שעה, עד הזהבה.

פשוט פשוט ונפלא….מרוש׳קה 💗

כעכעת עירקי – משגעות
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים