מצרכים
600 גרם ביסקיוטים
150 גרם אגוזים גרוסים
250 גרם שוקולד חלב
200 גרם חמאה
1/2כוס חד פעמי קר טחינה
1 כף קקאו
כפית בהריון נס קפה
1/2 כוס סוכר
1 כוס חלב
3/4 כוס טחינה
4 כפות סילאן
קוקוס לציפוי
אופן ההכנה
נפורר במעבד מזון את הביסקיויטים נשים בקערה ונוסיף את האגוזים ונערבב
2 בסיר נשים שוקולד שבור, חמאה, סוכר, חלב, נס קפה, קקאו, ונבשל על אש נמוכה עד שהכל ימס
3 נוסיף טחינה, סילאן, ונערבב הייטב
4 נשפוך לתוך קערת הביסקיויטים והאגוזים ונערבב הייטב
נשים במקרר שעה נוציא ונגלגל לכדורים ונצפה בקוקוס או פיסטוק טחון