Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגת סופר טעימה מהמטבח הבולגרי

מרכיבים לתבנית עגולה או מרובעת 24 ס"מ:
2.5 כוסות קמח תופח
1/2 כוס סוכר חום או לבן
2 ביצים
1 כוס חלב – לעוגה חלבית

או 1 כוס משקה שקדים/צמחי אחר לעוגה פרווה
3 כפות שמן
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 כף גרידת קליפת לימון או תפוז
1 כוס תערובת פירות יבשים קצוצים דק:
צימוקים בהירים, תאנים, תמרים מגולענים וקלופים
1 כוס שקדים ואגוזים קצוצים דק:
אגוזי מלך, פקאן, פרוסות שקדים, אגוזי לוז

ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. מכניסים את כל מרכיבי העוגה לקערה, מערבבים טוב עד לקבלת תערובת אחידה.

3. משמנים טוב תבנית אפייה כולל הדפנות.
ומכניסים את התערובת לתבנית, מנערים קלות בזהירות לייצוב והוצאת אוויר מהתערובת בתבנית.

4. מכניסים לאפייה לשעה עד להשחמה.

5. מוציאים, מצננים ומגישים בכיף פרוסות טעימות.
ניתן לאחסן בקופסא אטומה בטמפ' החדר עד כשבוע.

טורטה דה לס פרוטס – עוגת פירות יבשים מהמטבח הבולגרי
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים