Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק:
50 גרם סוכר =1/2 כוס
1/2 חבילת אבקת סוכר
150 גרם חמאה רכה
250 גרם קמח=2 וחצי כוסות
1 ביצה

ההכנה
1) שמים בקערת המיקסר את הסוכר ואבקת סוכר+ ביצה +קמח ומלח
2) מערבבים את קבלת פירורים
3) החמאה נכנס בהדרגה ומערבלים עד קבלת בצק רך ונעים ,עושים כדור ומכניסים לקירור … עד להכנת המרנג

לקרם לימון:
מיץ של 4 לימונים טריים
גרידת של קליפת לימון 1
3 ביצים
150 גרם סוכר
75 גרם חמאה
1 כף קורנפלור

ההכנה
1) מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוח ובהירה ובסוף הקונפלור ללא מיקסר
2) שמים על הגז את המיץ של 4 לימונים +גרידת הלימון עד סף רתיחה
3)מכניסים את התערובת הביצים לסיר של המיץ לימון ומבשלים בלי להפסיק לערבבת עד קבלת קרם סמיך ושמים בקירור❄
4)מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעיגול לעובי ביוני ומשטחים לתבנית יורדת בקוטר 26 ס"מ וחותכים את השוליים עם סכין את הבצק המיותר
5)מכסים בנייר סופג ומעל שמים אבנים קטנות ואופים ל11 דק בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
6)מורידים את הנייר ואבנים ואופים לעוד 15 דק נוספות ומקררים
7)מורחים את הקרם על טארט ומכניסים לקירור ❄
אופן ההכנה למרנג
מקציפים 3 חלבונים עם 75 גרם סוכר עד קבלת קצף יציב ומכניסים לשקית זילוף ומזלפים לאחר מכן מעבירים עם ברנר על העוגה ואם אין לכם ברנר אז אפשר בתנור גריל בחום גבוה ולכמה דק ולא לזוז ממנו

טארט לימון עם ציפוי מרנג
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים