Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

1 חבילת בצק פילו
1/2 כוס אגוזים טחונים
1/2 כוס פיסטוק טחון
1/2 כוס אגוזי לוז טחון
1/2 כוס בוטנים טחון
2 כפות סוכר חום
200 חמאה או מחמאה למריחה
דבש למריחה אחרי האפיה
1 כוס מים
2 כוסות סוכר חום
מיץ לימון 2 כפות
פרוסת תפוז
1 כף דבש
3 טיפות מי זהר או ורדים

מבשלים על גז את המים עם סוכר והלימון בערך רבע שעה להוסיף דבש לערבב לכבות את הגז להוסיף מי זהר ומקררים היטב
את בצק הפילו מפשירים

לוקחים 2 דפים מורחים חמאה מומסת
מערבבים את השקדים עם הסוכר מפזרים על הבצק מגלגלים על מקל כמו רולדה כלפי פנים מוציאים את המקל מניחים בתבנית מורחים מעל חמאה ואופים ב200 מעלות עד לקבלת צבע חום

מוציאים מהתנור ומברישים דבש קר
לפני האפיה לחתוך פרוסות לא עד הסוף

בקלאווה_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים