Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

אני רושם לכם את המתכון אבל! צריך סבלנות!!!
רק בגרמים חייב משקל

500 גרם קמח לחם.
340 גרם מים פושרים
5 גרם שמרים יבשים
15 גרם מלח

אופן הכנה:
בקערה שמים שמרים מים.. מערבבים מעט.
עם כף עץ. מוסיפים את המלח
מוסיפים בהדרגה את
הקמח בשלב הזה עוברים ללוש עם היד לשמן מעט את הידיים לשים מעט.
מכסים את הקערה עם ניילון. אחרי 20 דקות מקפלים את קצוות הבצק למרכז הבצק
ככה עושים 4 פעמים.
אחרי הפעם הרביעית.
מורידים את הבצק למשטח עבודה
מחלקים לשלוש. פותחים עם הידיים את הבצק מגלגלים לרולדה ויוצרים נקניק ארוך 35 ס"מ.
בשלב הזה מדליקים תנור ל 250 סטטי.עם תבנית מים בתחתית
מניחים על מגש עם נייר אפייה. מכסים עם מגבת להתפחה של שעה לפחות. מפזרים מעט קמח מעל ועושים חתכים על הבגט. מכניסים לאפייה של 30 דקות.
אחרי 20 דקות מוצעים את תבנית המים וממשיכים לאפות עד הזהבה יפה.

בהצלחה 🌺🌺

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

מתכוןמתכון

בגט מושלם  ❤️🌺_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים