Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים לדלעת אחת :
דלעת ערמונים
½ כפית מלח גס
2 ענפי טימין או ¼ כפית טימין יבש
2 כפות שמן זית מעולה
נייר אפייה
נייר אלומיניום

נחמם תנור ל250 מעלות.
את הדלעת נשטוף היטב.
את החלק העליון נחתוך ונשאיר כמו כובע . נרוקן מתוכה בעזרת כפית את כל הגרעינים.
נכין את נייר האלומיניום, נחתוך חתיכה גדולה מספיק כדי לעטוף את הדלעת . נניח עליו את נייר האפייה ובמרכזו נניח את הדלעת.
נבזוק ונמרח את שמן הזית גם בתוך הדלעת וגם מבחוץ.
נמליח ונפורר פנימה את ענף הטימין.
נסגור את הדלעת עם הכובע שהשארנו .
נסגור את נייר האפייה ובצמוד אליו את נייר האלומיניום ונהדק היטב, שיהיה אטום.
על גבי תבנית אפייה נניח את הדלעת בעטיפה ונכניס לתנור ל50 דקות.
לאחר מכן נפתח את העטיפה ואת הכובע וניתן מכת חום בתנור לעוד 15 דקות להשחמה יפה.

בתאבון ❤️

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב