Share with:


בשרי

אופן הכנה

‏מתכון סיגלית ימין
מצרכים
1/2 ‏קילו בשר
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
שני בצלים גדולים
שני כפות רסק עגבניות
6 ‏תפוחי אדמה
ארבע כפות שמן ‏
תבלינים ‏
כפית מלח
כפית פפריקה
כפית בהארט
כפית כורכום
כפית פלפל שחור
אופן הכנה
לקצוץ את הפטרוזיליה את הכוסברה את הבצל ולהוסיף לבשר ‏להוסיף תבלינים שני כפות שמן לערבב טוב ‏לשים במקרר בינתיים נכין ‏ ‏את הרוטב ‏לקצוץ ‏בצל לשים בסיר עם שני כפות שמן ‏לטגן עד אז אהבה להוסיף שני כפות גדושות של רסק עגבניות תבלינים כוס מים את ‏ ‏‏תפוחי אדמה להביא לרתיחה ברגע שהרוטב ‏רותח להנמיך את הגז להוציא את הבשר מהמקרר ליצור כדורים קטנים לשים בתוך הסיר בעדינות לבשל 45 דקות לקראת הסוף לפזר כוסברה מעל בתיאבון בהצלחה

‏קציצות בשר עם תפוחי אדמה_סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

161 מתכונים