Share with:


חלבי

אופן הכנה

150 גרם קמח
150 גרם גבינה לבנה
100 גרם חמאה
קורט מלח
4 תפוחי עץ קלופים חצויים
2 כפיות סוכר
כפית חמאה
2 כפות יין לבן
מעט פירורי ביסקוויט
1 חלמון
1 כף ריבת מישמש

לקישוט :
אגוזים וסוכריות מסוכרות

בכל פרוסה כ-470 קלוריות

לנפות פעמיים את הקמח . לשים בגומה באמצע הקמח גבינה , חמאה ומלח וללוש .
לעטוף את הבצק בנייר פרגמנט ולהניח במקרר למשך הלילה .
לרדד את הבצק בעובי של 1 ס"מ ולחתוך לנתחים של 10-15 ס"מ .
להזהיב את הסוכר בחמאה ולשחרר בעזרת יין . לאדות את התפוחים במשך 5 דקות . לקרר .
לפזר פירורי ביסקוויט על הבצק ולהניח עליהם את התפוחים בריבה חמה .
לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות ל20 דקות .
לקשט כמו בתמונה.