Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות:
כ-250 גר' הודו טחון
כ-250 גר' עוף טחון
1 בצל קצוץ דק
4 גבעולי סלרי או חצי צרור פטרוזיליה
חצי כפית בהרת
מעט פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
חצי כף מלח
1 חלמון ביצה
כ-5 כפות פירורי לחם (להוסיף במידת הצורך)

לרוטב
חופן פטריות שמפניון חתוכות לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות.
כ-200 גר' לביבות ארטישוק חתוכות ומבושלות עד לריכוך
חצי כף חואיג'
חצי כפית כמון
מעט כורכום
2 עלי דפנה יבשים מפוררים (לא כדאי לוותר!)
כפית מלח
3-4 כפות שמן.
מים רותחים- בהתאם (מוסבר באופן ההכנה)

אופן ההכנה:
1. מערבבים יחד את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה ומניחים במקרר לבנתיים.
2. לסיר רחב מעל אש בינונית מכניסים את כל מצרכי הרוטב וכוס מים רותחים ומערבבים
3. מוציאית את תערובת הקציצות מהמקרר, קורצים עיגולים שווים, מקבבים ומשטחים מעט.
4. מוסיפים מים רותחים לסיר לפי גובה תכולתו.
5. מבשלים על אש גבוהה עד לצמצום הנוזלים בחצי ועוד 10 דק' על אש נמוכה

תבשיל קציצות עשיר
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

195 מתכונים