Share with:


צמחוני

אופן הכנה

(ללא צבע מאכל וללא תחתית ביסקוויטים)
לרכיבים
800 גרם ברקולי קפוא/ טרי
כוס קינואה טחון/קמח אורז
כף שום טחון
3 ביצים גדולות
4 כפות סירופ רימונים
1 תפוח אדמה קלוף
מבושל
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
טימין יבש
פיטרוזיליה
כוסברה
שמיר
כורכום
ג'ינג'ר טחון
כמון
מלח


צלחת ביצים מקושקשות
צלחת סולת

לעשיה
את הברוקלי מעבירים למעבד מזון לטחינה לא מחית
ואחר מעבירים לקערה. סוחטים מנוזלים
. וממליחים. 1/2 שעה מנוחה.
מעבירים לקערה נקיה את הרכיבים. את תפוח האדמה
גורסים לגס ומוסיפים לתערובת. מתבלים.
טובלים היטב היטב בסולת וביצה ומטגנים במחבת טפלון.
גרסת האפיה….. הניחו את השניצלים בתבנית תנור מרופדת
ורססו בשמן לאכול כשזה חם / לחמם

העבירו לתנור אפיה
שתפו את המתכון

שניצל ברוקולי הכי טעים שיש_ג'וליאנה רומני חכמון
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים