Share with:


פרווה חלבי בשרי

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
כף מלח
3 כפות סוכר
ו3/4 שמן
2 כפות שמרים יבשים .
3 כוסות מים פושרים.
להניח הכל בקערה
מים להוסיף בהדרגה.
וללוש הייטב
שעה התפחה .
להוריד נפח ולחלק את הבצק ל- 16חלקים.
למלא ולהתפיח עוד 20 דקות.
מורחת ביצה ושומשום
אפיה 200 מעלות.
תנור שחומם מראש.
לסהרונים ממולאים במטבוחה ובשר
רדדתי את הבצק
מלאתי2 כפות בסלט מבושל,
בשר מבושל ( מטגנת בצל עד הזהבה.
מוסיפה חצי קילו בשר טחון, מתבלת
ומערבבת כל כמה דקות , עד שהבשר מוכן.
נותנת לבשר להתקרר הייטב).
לרדד כל חלק למלא,
ולמרוח ביצה ושומשום
סהרונים עם טונה
מורחת מטבוחה
מוסיפה טונה/ זיתים/ עגבניות
אפשר סלט חצילים.
סוגרת ומורחת ביצה ושומשום.
סהרונים עם גבינה צהובה
מורחת מטבוחה
גבינה צהובה / זיתים /עגבניות
סוגרת ומורחת ביצה ושומשום.
אני מכינה כמה עם גבינה
וחלק עם טונה
ולפעמים עם הבשר
הכל לפי הביקוש
ארוחת ערב טעימה❤️

מתכוןמתכון

שלוש מתכונים:סהרונים עם בשר / עם טונה / עם גבינה צהובה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

209 מתכונים