Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

קמח תופח -שקית קטנה
1 מחמאה/200 גרם חמאה
3 חלמונים
מיץ תפוזים בערך 5 כפות לפי הצורך
ללוש לבצק .

להקציף
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
לחלק את הבצק ל 4.

לקמח משטח עבודה
ולרדד כל חלק לעלה בעובי כ-3 מ"מ , למרוח קצף ולגלגל לגלילה, לכסות בניילון ולהכניס להקפאה כ 40 דקות.

להוציא מהקפאה ולחתוך ברוחב 3 ס"מ
ולהניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.

לחמם תנור 160 מעלות ולאפות כחצי שעה.

שושנים_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

60 מתכונים