Share with:


פרווה

אופן הכנה

חצי כוס שמן
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
50 גר שומשום
2 כפות גרגרי אניס
1/4 כוס מים
חצי כפית מי זהר
קליפה מתפוז מגורדת
490 גר קמח
1 אבקת אפייה

הכנה
בקערה שמים שמן,סוכר ,ביצים שומשום, אניס,מים ,מי זהר,קליפת תפוז ומלח.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה מערבבים עד שמתקבל בצק רך. לשים כמה דק עד שהוא נעים לעבודה.
מכסים במגבת ונותנים לנוח במשך שעה.
מחלקים ל3 חלקים
כל חלק מרדדים עם קצת קמח כל חלק לעובי כ 1/2סיימ.
בעזרת גלגלת מחוררים בצק וחותכים עוגיות למרובעים או עיגולים.
מחממים תנור ל160 מעלות
ואופים במדך 15-20דק מצננים ושומרים בצנצנת.
בתאבון.

ריפעת טעימות מאוד_מתכון של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

99 מתכונים