Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מרכיבים
1 ביצה
1/2 חצי כוס סוכר
כפית אבקת אינסטנט וניל
1/4 רבע כוס מיץ תפוזים מקרטון
1/3 שליש כוס שמן
1/2 2 כוסות קמח 350 ג' קמח
2 כפות שומשום
כף זרעי אניס
שקית א. אפייה

הכנות:
1. להקציף ביצה וסוכר כ 20 שניות, להוסיף את האבקת פודינג ולהקציף עוד כמה שניות.
2. להחליף לוו לגיטרה במהירות נמוכה להוסיף את התפוזים והשמן בסוף להוסיף את השומשום הקמח והא. אפייה לערבב עד שיש בצק.
3. בינתיים לחמם את התנור ל 180 מעלות.
4. לרדד את הבצק לעלה בעובי 2 – 3 מ"מ לקרוץ עוגיות או לחתוך את הבצק למלבנים, לעשות חורים בעזרת מזלג על כל עוגייה (לא חובה) ולסדר בתבנית כשיש רווח בין עוגייה לעוגייה, לאפות 15 דקות העוגיות מזהיבות לקרר.
קרדיט פיית העוגיות
*אני המרתי לקמח כוסמין מלא רק ששמתי פחות חצי כוס קמח! ותחליף סוכר !

רייפעת מרוקאי_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

134 מתכונים