Share with:


פרווה

אופן הכנה

ריבה:
25 גרם נטורינה קוקוס (אפשר גם נטורינה שמן זית, לשתיהן טעם נייטרלי)
4 בצלים גדולים חתוכים רצועות דקות (כ-900 גרם הבצלים. ניתן לשלב גם בצל לבן וגם בצל סגול. אני השתמשתי ב3 בצלים לבנים ואחד סגול. לפי טעם אישי)
3/4 כוס סוכר (שילבתי גם סוכר חום וגם לבן)
3 כפות יין אדום
1 כף חומץ בלסמי
כף סילאן
1/2 מקל קינמון
1/2 כפית פלפל מקאלף (אפשר רגיל למי שאין)
קורט מלח

הוראות ההכנה:
לטגן את רצועות הבצלים עם הנטורינה תוך כדי ערבוב עד ליצירת שקיפות.
להוסיף סוכר ולערבב עד ליצירת נוזל.
להוסיף יין אדום , חומץ בלסמי, קורט מלח , 1/2 מקל קינמון ולערבב
לבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עד שמסמיך (כחצי שעה) ואז לצנן

ריבת בצל_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים