Share with:


מה צריך?

1 חבילת תמרים ללא חרצנים
50 גרם אגוזי לוז
50 גרם שקדים מולבנים
50 גרם פיסטוק
50 גרם אגוזי מלך
50 גרם קוקוס
25 גרם שושום מלא
100 גרם פטי בר מרוסק גם מאוד
לציפוי :
קוקוס רגיל וקוקוס קלוי

אופן הכנה

1) קולים במחבת את כל הפיצוחים כ5 דק?טוחנים אותם ממש גס ביותר
שופכים אותם על התמרים ומערבבים
2) מוסיפים את הביסקוטים ושוב ערבוב עד לאיחוד
3)מחלקים את כל המסה לשני חלקים שווים , מגלגלים לרולדה ומפסלים אותה למלבנית, עוטפים בנייר כסף ומכניסים למקפיא לשעה עד שעה וחצי ?
4)מוציאים מהמקפיא
ומערבבים את שני סוגי הקוקוס ומגלגלים בקוקוס לכל הצדדים
פורסים ונהנים…

ריבועיות תמרים בציפוי קוקוס לבן וקוקוס קלוי
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

452 מתכונים