Share with:


בשרי

אופן הכנה

1 ק"ג הודו טחון
מגרדת 3 בצלים
5 ביצים קשות
מתבלת-
מלח. פלפל שחור. כרכום
כמון. מעט שמן
מערבבת הייטב.
לוקחת נייר אפיה ונייר כסף
שמה אחד על השני
חילקתי ל-3 רולדות
מגלגלת נייר אפיה ואז נייר כסף
כמו סוכריה.
שמה בסיר עם מים מרתיחה
כחצי שעה.
מוציאה . נותנת להתקרר הייטב.
לוקחת סיר עם מים שמה את הרולדה
תבלינים. מוסיפה איטריות בנוניות.
טעים ובריא
מתאים לערב חג שני
שכולם שבעים או מוצאי כיפור
שנה טובה ומבורכת לכולם❤

רולדת בשר טחון – הודו_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

43 מתכונים