Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

בצק שמרים עלים(טוב גם לעוגות)
סלסלת פטריות שמפיניון.
בצל.
חצי כפית מלח.
חצי כפית פלפל לבן או שחור
לפרוס חצי מהבצק על משטח.
לטגן בצל עד הזהבה
להוסיף פטריות קצוצות
לסנן מהשמן ולתבל.
להניח בקצה הבצק את המילוי לגלגל.
למרוח ביצה.
ולפזר סומסום.
לקראת ההגשה להניח מעל רוטב פטריות משדרג.

רולדת בורקס במילוי פטריות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

242 מתכונים