Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים לעוגה.
4 בצים מופרדות.
חצי כוס סוכר.
כף תמצית וניל.
חצי כוס קמח.
2 כפות קורנפלור..
כף שמן.

הכנה.
להקציף לבן עים סוכר קצף לבן.

לשים את החלמונים עים כף השמן ותמצית הוניל.

להמשיך להקציף לקצף תפוח.

לשים את הקמח והקורנפלור בצורת קיפול.

לשמן נייר אפיה לאפות 160 כ10 דקות.

להפוך על נייר אפיה אחר ולמלות בקצפת צמחית ופודיניג ולגלגל לרולדה
למרוח מעל ולקשט

רולדה קצפת צמחית
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

148 מתכונים