Share with:


פרווה

אופן הכנה

לרכיבים
1.3/4 כוס קמח כוסמין
1.3/4 כוס קמח לבן ניפלאות
2-3 כפות שמן זרעי ענבים
1 כוס מים קרים
כף מלח/ 3/4
כף אניס
כפית אפיה

לציפוי
ביצה
גרעיני חמניה
שומשום
פשטן

לבצק למיקסר וו לישה
כל הרכיבים לשים כ-5 דקות. במהירות איטית.
עד לקבלת בצק חלק מעט דביק. אם הבצק יבש
מוסיפים מעט מים. ולשים עוד כדקה. מניילנים
ולמקרר שעה. מוציאים מרדדים על נייר אפיה
מברישים בביצה ומפזרים מבחר זרעוניים.
חותכים למלבנים. ומכניסים עם נייר האפיה
לתנור שחומם ל-170 מעלות כ-20 דקות
הערה
לפזר מה שאוהבים

קרקרים מלוחים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

85 מתכונים