Share with:


חלבי

אופן הכנה

5 תפו"א גדולים אדומים
150 גרם גבינה בולגרית
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 פלפל גמבה אדום חתוך לקוביות
6פטריות חתוכות לקוביות
רבע חבילה פטרוזיליה
ורבע חבילה כוסברה

אופן הכנה:
מבשלים את תפו"א עם הקליפה
מקררים מקלפים מגרדים בפומפייה. מתבלים מלח פלפל לבן. מכניסים למקרר לחצי שעה.
מטגנים במעט מאוד שמן את הפטריות עם הפלפל.
מגרדים את הבולגרית.
מערבבים את כל החומרים.
עכשיו זה השלב המיוחד!!!
עושים כדור מהתפוא מועכים ממלאים עם התערובת סוגרים
מקמחים מעט תובלים בביצה ובפירורי לחם עם שומשום..
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
בהצלחה 🌹🌹🌹

קרוקט תפו"א ממולא גבינות פטריות , עשבי תיבול ומטבוחה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים