5 תפו"א גדולים אדומים
150 גרם גבינה בולגרית
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 פלפל גמבה אדום חתוך לקוביות
6פטריות חתוכות לקוביות
רבע חבילה פטרוזיליה
ורבע חבילה כוסברה
אופן הכנה:
מבשלים את תפו"א עם הקליפה
מקררים מקלפים מגרדים בפומפייה. מתבלים מלח פלפל לבן. מכניסים למקרר לחצי שעה.
מטגנים במעט מאוד שמן את הפטריות עם הפלפל.
מגרדים את הבולגרית.
מערבבים את כל החומרים.
עכשיו זה השלב המיוחד!!!
עושים כדור מהתפוא מועכים ממלאים עם התערובת סוגרים
מקמחים מעט תובלים בביצה ובפירורי לחם עם שומשום..
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
בהצלחה 🌹🌹🌹