Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 ביצים שלמות
2 חלמונים
4 כפות שמן
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים
2 כוסות מים פושרים
(חד פעמי קר)
ק"ג קמח
ללוש טוב
לתפיחה
לחלק ל-2
כל עלה לשים 100 גרם מחמאה רכה
לקפל לרדד
לשים עוד 100 מחמאה רכה לקפל למעטפה
כך גם את העלה השני
בסך הכל 2 מחמאה לק"ג
למקרר ללילה
למחרת לחלק ל-6 כדורים
כל עלה לרדד למרוח מילוי מה שאוהבים יש מלא סוגי מימרחים אני שמתי פרווה
לקפל ולרדד שוב
לחתוך ל-8 משולשים
לגלגל לקרואסון
למרוח ביצה
לתבניות ולתפיכה
לפחות שעה
אחרכך לתנור
שחומם מראש ל- 200 או 180
כל אחת והתנור שלה
( לא טורבו)
כשיוצא למרוח בסירופ
2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
3 סוכר וניל
על אש נמוכה לערבב
בהצלחה
והרבה בריאות❤🙏❤

מתכוןמתכון

קרואסונים 🥐_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים