Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 תפוחי עץ חמוצים או מתוקים קלופים וחתוכים כמו בתמונה.
סוכר כף גדושה חום או לבן
1/2 כפית קינמון
מיץ כף שתי כפות לימון
אגוזים טחונים 2 כפות
אפשר להכפיל כמויות ומתיקות כל אחת לפי טעמה אני הכנתי כמות קטנה.
את כל החומרים לערבב בקערה היטב .
בצק עלים , למרוח שכבה דקה של חמאה מומסת.לחתוך למשולשים שיתאימו לגודל של התפוח.לפזר מעט קינמון על הבצק.לסדר על כל משולש תפוח עים התערובת.לגלגל מהצד הרחב בדיוק כמו רוגל.לפזר מעל אבקת סוכר. לתנור 180 10 12 דקות מעלות. עד שמקבל צבע זהוב.שמיתקרר מעט לפזר אבקת סוכר.🌹

קרואסונים במילוי תפוחים_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

19 מתכונים