Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות;
רבע קילו בשר טחון עוף
רבע קילו בשר בקר
1 בצל מגורד
חופן של פטרוזיליה/כוסברה קצוץ דק
1 כף שמן
1 כף מרק עוף
פלפל שחור
לערבב היטב וליצור עיגולים
לתבשיל:
מטגנים בצל עם מעט שמן
עד לשקיפות
להוסיף 1 חבילה אפונה (שטופה)
לאדות כרבע שעה

להוסיף גבעולי סלרי חתוכים גס
לתבל ב
1 כף מרק עוף
1 כף כורכום
פלפל שחור
להוסיף כ 4 כוסות מים רותחים
להביא לרתיחה ולהוסיף את הקציצות.
לבשל על אש נמוכה כשעה

קציצות עם אפונה וסלרי 🌺
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

41 מתכונים