Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי בטטה אולי קצת פחות טחנתי עם חזה עוף פרגית בצל פיטרוזיליה בצל הוספתי מלח פלפל בהרט חוויאג'(אני משתמשת במקום מרק עוף)
ביצה אחת

2כפות פירורי לחם לערבב להניח במקרר.

הרוטב
לקצוץ גס בצל להתחיל לטגן

להוסיף כרפס ו את יתר הבטטה שקצצתי להוסיף
מלח
פלפל
חוואיג'
מעט בהרט

לטגן לפתוח טעמים להוסיף מים רותחים….

ליצור קציצות ולהניח בתוך הרוטב הרותח ולפזר למעלה פטרוזיליה ושן שום קצוצה

מאוד טעים קציצה אורירית……

קציצות עוף
מירי קינןספר המתכונים של
מתכון של

מירי קינן

29 מתכונים