Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

600 גרם דגים טחונים מעורבים (שמתי אמנון, מעט נסיכה ובקלה) במכונת בשר, כי היא עוצרת את המיותר.(הדגים טרם טחינה השרתי בלימון במקרר).
בצל גדול קצוץ דק וסחוט מעט 5 שיני שום כתושות חופן פטרוזיליה, שמיר וכוסברה – (יחד צרור) שטופים וקצוצים דק ביצה כ-1/2 כוס פירורי לחם
תיבול: מרק עוף פרווה, פפריקה מתוקה וקצת חריפה, פלפל שחור, כמון, כורכום, מלח 1.5 כפות מיונז 1/2 כפית שטוחה אב' סודה לשתיה

**מערבבים ומאפסנים מכוסה במקרר לפחות לחצי שעה.

הכנה הרוטב:
מזהיבים בצל גדול חתוך לחצאי פרוסות, מוסיפים כפית סוכר דמררה לקירמול קופסת פיטריות טריות – לפרוס ולהוסיף לבצל הזהוב פלפל אדום גדול – חתוך לרצועות לא דקות 3-4 פלפלים יבשים מתוקים 1/2 פלפל חריף גדול 6 שיני שום פרוסות 2 כפיות מרק פטריות + כפית מרק בטעם עוף(פרווה)

תיבול: כף פפריקה מתוקה וקצת חריפה, פלפל שחור, כורכום, כמון, מרק עוף פרווה, מלח גס, מים רותחים

ההרכבה: מתחילים בהכנת הרוטב, כשמוכן, מזהיבים את קציצות הדגים, מוסיפים לרוטב את הירקות, מים, ולאחר שהתבשל מעט מכניסים את הקציצות, ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה….תהנו.

קציצות דגים ברוטב פיקנטי חרפרף_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

120 מתכונים