Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר אדום טחון או חזה עוף טחון .
לקצוץ בלייסר חבילה פטרוזיליה 1 בצל גדול ו4 שיני שום ,לערבב עם הבשר להוסיף ביצה וחצי כוס פירורי לחם. כפית מלח , חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית בהרט.
לערבב הכל יחד וליצור קציצות ולטגן .
חלקם טיגנתי בביצה וקמח…אבל אין צורך ( לבחירתכם).
לירקות : לטגן כ 15 שעה עד לריכוך ולחתוך לחתיכות : 1 בצל ,1 גזר 1 פלפל מכל צבע , פטריות ו4 שיני שום .להוסיך חצי כוס צ'ילי מתוק או חריף לבחירתכם וכוס רוטב טריאקי .
להניח את הקציצות לאחר הטיגון ישר על ציר הירקות ולבשל כ15 דקות . אני השתמשתי בללא גלוטן . ( קמח תמי)……

קציצות בשר ברוטב טריאקי וצ'לי
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

800 מתכונים