Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה


קג קמח מנופה
50 גר שימרית/2 כפות שמרים יבשים
4 ביצים
כפית מלח
חצי כוס סוכר
200 חמאה
כוס וחצי חלב פושר
למקסר עם וו לישה את כל החומרים מלבד החמאה. לעבד כ5 דקות להוסיף את החמאה רכה ולעבד עד שחמאה נעלמת בבצק בערך עוד כ4 דקות.
לכסות עם נילון נצמד להתפחה.


סוגי מילוי
לשושני שמרים עם גבינה ודודבנים
250 חבילה גבינה טיב טעם
ביצה אחת
כפית תמצית וניל
2 כפות סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
לערבב היטב
לסנן את הדודבנים חמוצים
לרדד את הבצק למרוח את הגבינה ולפזר מעל את הדובדבנים.
לגלגל לרולדה לחתוך לפרוסות. להניח בתבנית משומנת. להתפחה נוספת.
לאפות 180 מע כ30 דק
כשהעוגה חמה למרוח עם סירופ.
לסהרוני קינמון
לרדד את הבצק למרוח 50 גר חמאה ממוספת.לערבב כוס סוכר חום כהה עם 2 כפות קינמון.50 גר פקאן קצוץ.
לגלגל לרולדה לחתוך לפרוסות.
להניח בקעריות מאפנס משומנת.
להתפחה נוספת.
למרוח ביצה ולאפות ב180 מע כ25 דק.
כשחמות למרוח סירופ.

לקרנצ שוקולד ואגוזי מלך ושערות חלבה
150 מחאה ממוספת
2 כפות קקאו
2 כפות סוכר חום
25 גר אגוזים מלך קצוצים
לפזר שערות חלבה
לפתוח את הבצק למרוח את השוקולד מעל אגוזים ושערות חלבה לבגור לגליל לחתוך באמצע לסגור לקרנץ

.

להתפחה נוספת.

למרוח ביצה.

לאפות 180 מע כ 30 דק.
כשהמאפה חם
למרוח סירופ קר:
כוס מים
חצי סוכר
כפית רום
להרתיח עד להמסת הסוכר.😚

קינומנים , שושני שמרים , קראנץ שוקולד וחלבה
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

117 מתכונים