Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה:
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1/2 1 כוסות קוקוס
50 גרם אגוזים קצוצים
50 גרם שוקולד קצוץ

לקרם:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל

לקישוט:
אגוזים קצוצים

אופן הכנה:
מפרידים ביצים. מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל לקצף יציב. מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים ושמן מקציפים עד לאיחוד. מכבים מיקסר מוסיפים קוקוס אגוזים ושוקולד ומאחדים בתנועות עטיפה. מעבירים לתבנית 26 משומנת ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה ומצננים.
חוצים את העוגה באמצע בעזרת סכין חדה.

מקציפים את הקרם ומורחים חצי מהקרם על השכבה הראשונה מכסים בשכבה השנייה, מורחים מעל קרם ומסביב לעוגה. מקשטים מעל באגוזים קצוצים. מכניסים למקרר למספר שעות או לילה…

עוגת שכבות אגוזים קוקוס ושוקולד וקרם וניל
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים