Share with:


חלבי

אופן הכנה

להכין 15 כוסות לקינוח להניח על מגש בכדי שלא תהיה תזוזה לכוסות
שרוול ביסקויט לוטוס (250 גר) למעוך עם 20 גרם חמאה לכשר אפשר עם מחמאה
למלא בכל כוס מהביסקוויט בערך 3 ס"מ
להכין קצפת
1 מיכל שמנת מתוקה ,
1 אינסטנט פודינג וניל,
חצי כוס חלב,
3 כפות סוכר
לערבל במיקסר עד שנוצרת קצפת אבל לא קשה להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף 3 כפות ממרח לוטוס
להמשיך לערבל עד שהלוטוס מתפזר בתוך הקצפת להוסיף 4 כפות גבינת שמנת ובעזרת מרית בתנועות עטיפה שיתערבב בקצפת (לכשר להשתמש בקצפת צמחית ובממרח לוטוס פרווה וחלב סויה או שקדים)
להכניס לשקית זילוף לזלף לכל כוס ולדפוק את הכוס על השיש שהקרם ירד ולא יווצרו בועות אוויר לחמם 5 כפות ממרח לוטוס במיקרו ולהזליף מעל הקצפת לארוז בניילון נצמד ולהכניס להקפאה להוציא לילה לפני שיהיה מוכן לאכילה

קינוח לוטוס וגבינה
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים