לבלילה :
2 כוסות קמח מנופה
1 סוכר וניל
2 כפות סולת
1 כפית שמרים יבשים
2 כפות סוכר
לערבב עם מקצף ידני ולהוסיף :
1 כוס מים
1 כוס חלב
3 טיפות מי ורדים .לשמן עם מעט חמאה רק בפעם הראשונה ליצור עיגולים קטנים ולהפוך רק לאחר שהם כמט מוכנים ..למספר שניות .לצנן למלא במילוי ולהדק לחצי …ולמלא בקרם. ניתן למלא בשמנת מתוקה ,אינסטנט וניל וחצי כוס חלב .
מילוי :
1 גבינת טוב טעם
6 כפות גבינה לבנה
1/2 כפית מחית וניל
2 כפות אינסטנט וניל .
לציפוי : פיסטוק קלוי וקצוץ או תערובת של פיצוחים טחונים וקלויים