Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טחון..
בצל אחד קצוץ..
עלי סלרי קצוצים..
מלח פלפל שחור לערבב טוב..
חצי קילו סולת..
כף שטוחה מלח..
להוסיף מים עד לבצק רך ונעים..
להכין פיסות בצק קטנות למלא בבשר ולכדרר לקובה….
רוטב..
אני משתמשת במיץ עגבניות שבקרטון של ספרינג..
אפשרי מיץ מעגבניות טריות..
להוסיף
2 רסק עגבניות קטן ומים אני מוסיפה רק מלח..
אתם יכולים להוסיף פלפל שחור מיץ לימון וסוכר..
לבשל במשך 20 דקות שהרוטב יסמיך..
להוסיף את הקובה בידיים רטןבות ולערבב בזהירות..
לבשל רבע שעה..

קובה אדומה_נאוה מלכה
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

110 מתכונים