Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוד רעיון משוגע שלי

1 בצל קצוץ דק דק
3 בטטות מבושלות ומרוסקות
4 ביצים large
2 כפות גבינה שמנת 30%
2 כפות אבקת פטריות
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית אגוז מוסקט
5 עלי בזיליקום קצוצים
2 כפות קמח
2 עלי מלווה

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הבטטה ואת התבלינים ומטגנים כעוד 5 דק? תוך כדי ערבוב ,מכבים את הגז ומכניסים את הגבינה ומערבבים , מכניסים לקירור?מוחלט
2)מוציאים את התערובת ומכניסים את הביצים אחד אחד ומערבבים לאחר מכן את הקמח
3)מרדדים עלי אחד של מלווח ומניחים אותו בסיר טפלון משומן בקוטר 14ס"מ וחותכים את השוליים ושופכים את התערובת
4) מרדדים את העלי השני וחותכים עיגול בקוטר הסיר ומניחים מעל ואופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות כ 35 עד 40 דק

פשטידת בטטה עם בצל וגבינה שמנת עטופה בבצק מלווח
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

452 מתכונים