Share with:


בשרי

אופן הכנה

להרתיח 6 תפוחי אדמה גדולים ולרסק לפירה.לטגן בצל גדול קצוץ עד להשחמה ולהוסיף רבע קילו בשר אדום טחון .לטגן עד לבישול מלא להוסיף פטריות טריות קצוצות לטגן כ5 דקות ולהוריד מהגז לסנן ולהעביר לתפוחי אדמה .להוסיף 2 כוסות גזר עם אפונה סנפוסט או שימורים.4 ביצים, חצי חבילה פטרוזיליה וחצי קוסברה. כף מלח, חצי כף פלפל שחור , רבע כף כורכום וחצי כפית בהרט
לערבב הכל יחד ותנור שחומם מראש כשעה בערך

להוציא להפוך על צלחת ולהחזיר לתבנית לעוד 15 שעה

פשטידה
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

802 מתכונים