Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

– 23 יחידות:

למילוי
לטחון:
50 גרם גליליות במילוי קרם אגוזים
100 גרם אגוזי לוז קלויים
להמיס:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם מחית נוגט
3 כפות שמן
לאחד את 2 התערובות ולהעביר לשקית זילוף, למלא עד שלושת רבעי בתבנית מיני טראפלס להכניס אגוז לוז שלם קלוי באמצע ולמלא שוב מהקרם עד הסוף.
להקפיא ולחלץ.

ציפוי –
לערבב: 200 גרם שוקולד מריר מומס, או 200 גרם שוקולד לבן
70 גרם חמאת קקאו מומסת או 2 כפות שמן (אני שמתי שמן )
ו50 גרם אגוזי לוז קצוצים.
לתקוע קיסם בתחתית כל כדור ולטבול בציפוי.

בהצלחה אסתי

מתכון של יפעת

מתכוןמתכון

פררו רושה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

169 מתכונים