Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס שתיה חמה

2 כוסות בוטנים קלויים ללא קליפה.
3/4 כוס סוכר
כפית קינמון
חצי כפית ציפורן
2 כפות דבש
שוקולד מריר לציפוי.

אופן הכנה:
במעבד מזון טוחנים בטונים וסוכר ותבלינים עד קבלת עיסה.
מעבירים לקערה מוסיפים את הדבש. מערבבים הכל.
מכסים מכניסים למקרר לשעה.
ממיסים שוקולד במיקרו בפולסים של ששל 20 שניות.
יוצרים כדורים קטנים ותובלים בשוקולד חשוב שהשוקולד יהיה דליל.
מקררים ומקשטים לפי דניומכם.

בהצלחה 🌹🌹🌹

פרלין בוטנים בציפוי שוקולד קליבוט 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים