Share with:


בשרי

אופן הכנה

למתכון

חבילת בצק פילו

10 משמש מיובש, 8 תאנים, 10 שזיף מיובש ללא חרצן, 100 גרם צימוקים

לחתוך לקוביות קטנות חוץ מהצימוקים

לטגן 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות בשמן זית

אחרי שהבצל מזהיב לטגן 5 חתיכות פרגית כשנעשה לבן מ 2 צידיו להוציא מהסיר ולקצוץ קוביות קטנות להוסיף 250 גרם בשר טחון ולמעוך עם המזלג עד שמשחיר הכל על אש בינונית

להחזיר את הפרגיות ואת הפירות היבשים שקצצנו קטן לתבל

כפית קינמון, מלח לפי טעם, חצי כפית פלפל שחור, מעט אגוז מוסקאט, חצי כפית זנגויל טחון לערבב היטב הכל יחד כדי שהתבלינים יגעו בכל התערובת להוריד מהגז לאחר 10 דקות מי שרוצה להוסיף אגוזים פטרוזיליה וכוסברה קצוצה (אני עשיתי חצי חצי כי יש ילדים והאגוז לא בדיוק חבר שלהם מסוכן) כאשר אמלא אעלה תמונה נוספת

ממלאים את התערובת בעלי פילו אפשר לטגן ואפשר לאפות תנור בחום 200 מעלות עד שנהיה זהוב (כל התערובת בפנים כבר מבושלת) להגיש עם אבקת סוכר מעל ממש לפני ההגשה

פסטיה בעלי פילו_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים