Share with:


חלבי

אופן הכנה

עם פירות יבשים אגוזים
פירות קפואים / טריים
כל ביס הנאה יאמייייי
יש לכם מבחר רעיונות למילוי

הרכיבים

1 כוס קמח מנופה
1 שמנת חמוצה
1 ביצה
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כפות שמן חמניות
2 כפות סוכר
1/2 כפית אפיה

למילוי
גבינה לבנה
3 טיפות תמצית וניל
שמנת צימחית
אוכמניות
מוסיפים פירות יבשים
תמרים תאנים/ אגוזים
פיסטוקים ושקדים
לקט אוכמניות

המבחר עצום
להכנת הבצק

מעבירים למעבד מזון את רכיבי הבצק
את הקמח מוסיפים לסוף העירבול בהדרגה
אם הבלילה דלילה ניתן להוסיף מעט קמח
ובהדרגה. למחבט טפלון יוצקים מהבלילה
הופכים ומטגנים משני הצדדים
להניח על הפנקייק מהמילוי. לסגור
למלא במה שאוהבים יש פה מבחר רעיונות
מאד טעים ומיוחד

פנקייק עשיר בטעמים_ג'וליאנה רומני חכמון
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים