Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

בצק:
1 ק"ג קמח,
2 כפות שמרים יבשים,
2 כפות סוכר,
חצי כוס שמן,
3 כוסות מים פושרים,
1 כף מלח מלאה
חשוב מאוד להקפיד לערבב חומרים יבשים ואז להוסיף את הנוזלים ללוש את הבצק 15 דקות ידני 10 דקות במיקסר להניח את הבצק 40 דקות ללוש שוב ולהניח ל 40 דקות

טעמים לפיצה:
רוטב עגבניות מגורדות קופסאת רסק עגבניות שמן זית מעט אורגנו פלפל שחור כפית פפריקה מלח לפי טעם כפית אבקת שום לבשל רוטב סמיך למרוח מהרוטב ולהוסיף גבינה צהובה, תירס, פטריות מה שאוהבים

טעם נוסף:
5 כפות שמן זית,
כפית שום כתוש,
מעט מלח,
זעתר עם שומשום לערבב טוב ובעזרת מברשת למרוח על הבצק
לרוטב הזה מומלץ גבינת פטה מגורדת וניתן להוסיף עגולי פלפל חריף

כאשר הבצק מוכן ליצור עיגולים ולמרוח מהרוטב להוסיף גבינה ותוספות שרוצים לאפות בתנור חום 200 מעלות בקומה הגבוהה בתנור למשך 10 דקות

פיצות אישיות
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים