Share with:


חלבי

אופן הכנה

חשוב לחמם תנור על החום הכי גבוה. ולהשתמש עם אבני שמוט.

לבצק:
500 גרם קמח לחם
חצי כף שמרים
2 כפות סוכר
חמי כף מלח
2 כוסות מים
רבע כוס שמן זית.
תוספת גבינות.
צהובה מגורדת
פרמזן מגורד

לרוטב:
3 עגבניות אדומות ובשלות
כף רסק עגבניות של מווטי
חצי כפית מלח
1 אורגנו
2 כפות שמן זית
3 שיניים שום

אופן הכנה לבצק:
בקערת המיקסר שמים את השמרים כוס מים כף סוכר וכף קמח לכסות למשך חצי שעה.
לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים מעבדים חמש דקות.
מתפיחים עד הכפלה.
יוצרים 4 כדורים מנוחה 15 דקות.
עכשיו נכין את הרוטב.
במעבד מזון טוחנים את העגבניות עם השום.
מסננים את העגבניות. מעבירים לקערה מוסיפים את שאר החומרים.
פותחים את הבצק דק דק מורחים את הרוטב מפזרים את הגבינות.. שמים מה שאוהבים.
ולתנור עד הזהבה.

מתכוןמתכון

פיצה דקה,אוורירית על אבן שמוט_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים