Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1 ק"ג קמח (אפשר כוסמין)
2 כפות שטוחות שמרים
כף מלח
2 כפות סוכר
2 וחצי כוסות מים פושרים
1/4 כוס שמן (אפשר זית)

לערבב הכל ביחד
את המים להוסיף בהדרגה
ללוש הייטב.
בצק רך ונעים למגע.
התפחה שעה. להוריד נפח
לחלק את הבצק ל- 6 יחידות
נייר אפיה עם מעט קמח
לרדד ולהניח לעוד 20 דקות התפחה
אפיה בטאבון או בתנור 220 מעלות.
לפיצה למרוח מטבוחה

תוספות – גבינה צהובה/ טונה
זיתים. עגבניות. בצל. פלפל חריף.
בחלק שמתי שמן זית מלח גס וזעתר

מתכוןמתכון

פיצה בטאבון או תנור/פיצה עם זעתר ❤_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

168 מתכונים