Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

סלמון אטלנטי – 800 גרם
כרובית – 1/2 יחידה בינונית
תפוח אדמה – 8 יחידות קטנות
בטטה – 2 יחידות בינוניות
פפריקה – כפית שטוחה, לפי הטעם.
מלח – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
חרדל – 4 כפות -לפי הטעם.
מים – כוס
שמן זית – 6 כפות …לפי הטעם.

פילה סלמון אפוי בחרדל עם ירקות

תבנית פיירקס.
הכנה:
1. לקלף את הירקות ולחתוך לפרוסות בעובי של 2 ס"מ (את הכרובית לפרק לפרחים).
2. להניח נייר אפייה בתבנית פיירקס.
3. לתבל את הסלמון והירקות בתבלינים ולהניח בתבנית.
4. למזוג את המים ושמן הזית מעל הסלמון והירקות.
5. לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות.
6. להוציא רק את הסלמון מהתנור ולהשאיר את הירקות לעוד 30 דקות עד להזהבה.
7. בהגשה להוסיף כפית חרדל בצד לכל מנה בצלחת.

פילה סלמון אפוי בחרדל עם ירקות
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

68 מתכונים