Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 סלסלה פטריות טריות פורטובלו
3 בטטות קטנות

למלית
1/2 קופסת פטריות קצוצות
1 בצל קצוץ
2 כפות גבינת נפוליון
2 כפות גבינה צהובה מגורדת
1 כפית אורגנו
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף אבקת פטריות
1 כפית שום כתוש
1 חלמון

אופן ההכנה
1)מקלפים את הבטטה וחותכים אותם לשניים
כמובן שחותכים גם בצד השני כדי שיעמדו בתבנית , מרוקנים את הפטריות ושמים בצד

2 ) מטגנים את הפטריות עם הבצל , מקררים ומכניסים את כל השאר הדברים ומערבבים.
מתחילים למלאות את הבטטה ופטריות , מניחים בתבנית שופכים שמנת 4 גבינות ו 1 שמנת לבישול , מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות
כ1/2 שעה , לאחר מכן מוציאים את התבנית מפזרים קצת גבינה צהובה מגורדת וקצת גבינה פרמזן ומחזירים לתנור ללא נייר
ל10 דק

פטריות פורטובלו ובטטה במילוי פטריות מוקרם
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

446 מתכונים